top of page

HÖGT SPEL I CHANDARIEN

(Första boken i Mästaren av Flux)

Så hur ger man liv till ett utdött spelformat? Enkelt, man skriver som om det aldrig dog ut, försvann och blev ett minne från barndomen. Dessa alster blir delvis min personliga hyllning.

 

Mästaren av Flux är en planerad spelserie uppdelad i 5st fristående soloäventyr (kan bli flera, beror på försäljningen såklart). Protagonisten i denna bokserie heter just nu Eyden Brais och efter ett tillsynes slumpartat möte i tonåren med en okänd entitet bär nu vår ovetande huvudperson även epitetet "Mästaren av Flux" vad det nu kommer att innebära...


Den första boken i serien har projektnamnet "Högt Spel i Chandarien", detta kan såklart komma att ändras, andra boken har fått projektnamnet "Falska Profeters Förbannelser", men enligt egen uppfattning så kommer de slutgiltiga titlarna vara betydligt mer genomtänkta, spelvärlden skapar jag medan du läser detta.

 

HÖGT SPEL I

CHANDARIEN

(2016)

FALSKA PROFETERS

FÖRBANNELSER

(2016)

BOK TITEL
EJ FASTSTÄLLD

(2016)

Till Vänster: Ett mycket tidigt utkast av det medföljande rollformuläret. Mästaren av Flux är betydligt mera för den som vill att det ska vara så.

Det som är positivt är att flera personer samt förlag har hört av sig, så jag låter flux avgöra,
den första som erbjuder publicering får ge ut bokserien, det är på hög tid att åter införa spelboken i Sverige. Till vänster några exempel ur första boken.

G.K är den talangfulla konstnären bakom Mästaren av Flux bokomslag och skaparen av Eydin av Nordanvind
utseende. Jag kommer under hela bokserien sammarbeta med G.K för att skapa det jag tänkt mig.

 Grymt kommer följa detta.

Erik Andersson

 

Goda grejer. Kommer stödköpa.

Simon Lundström

 

Ser fram emot resultatet.
Är spelboksnörd

Peter Marjeta

 

Coolt.. är helt klart intresserad.

Christian Schaffner

FÄRDIGSTÄLLNING (%)

Första Boken

75 %

Andra Boken

5 %

Jag ska försöka uppdatera projektet så ofta som jag hinner (bygger dock på uppskattning) för att själv sätta någon form av visuell press att färdigställa dessa två inledande spelböcker före sommaren 2016. I dagsläget flyter det på, sida efter sida skapas utan skrivarkramp eller brist på fantasi.

ÖVRIGA BÖCKER AV MARTIN TOBIAS LITHNER

FÖLJ MIG

  • Facebook Classic

© 2015-2016 av Martin Tobias Lithner

bottom of page